Sommerferie Bornholm | Galløkken Strand Camping | Den perfekte ferie - Galløkken Strand Camping
Language - Sprache - Taal mandag, 23-04-2018
Indhold
Pladsinfo
Galløkken Strand Camping
Strandvejen 4
3700 Rønne
Tlf +4540133344
Mail til pladsen
Åben: 01.05. - 31.08.
LON 14° 42‘ 16,9560'
LAT 55° 5‘ 20,9760'
Temaer

Sommerferie Bornholm - Nordens Mallorca

Sommerferie på Bornholm
Bornholm er det perfekte sted at holde sin sommerferie både for børnefamilier, par og vennepar. Øen byder på mange forskellige oplevelser for både store og små. Bornholm er kendt som nordens Mallorca på grund af øens mange solskinstimer og lækre badestrande. Udover dejligt vejr og strande byder øen også på mange smukke og historiske oplevelser.

Hør mere om at holde sommerferie Bornholm

Kontakt os i dag og hør mere om at holde sommerferie på skønne Bornholm på telefon 
56 95 23 20.

Galløkken Strand Camping

Galløkken Strand Camping ligger i Rønne og danner de perfekte rammer for din sommerferie på Bornholm. Campingpladsen ligger i et naturskønt område med kun 200 meter ned til en børnevenlig badestrand. Vores campingplads byder på mange forskellige aktiviteter for børnene. Vi har en stor legeplads, hvorpå der blandt andet er en trampolin, en hoppepude og et udendørs bordfodboldspil. For de voksne er der god mulighed for at slappe helt af og nyde tiden væk fra hverdagens stress og jag.

camping_bornholm_1.jpg

Pladsen


Telt, campingvogn eller campinghytte?
Hos Galløkken Strand Camping har du flere forskellige muligheder. Du kan enten medbring din egen campingvogn eller telt, eller du kan leje en af vores campingvogne, teltvogne, villatelte eller campinghytter til gode priser. Du kan læse mere om de forskellige muligheder her på siden, og finde den løsning, der lever bedst op til dine ønsker for din sommerferie på Bornholm.

Bestil din sommerferie Bornholm

Det er nemt og hurtigt at bestille din sommerferie Bornholm. Book en plads eller hytte via vores online bookingsystem eller send en forespørgsel via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, er du altid velkommen til at ringe til tlf. 56 95 23 20, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores campingplads
 på Bornholm!

sommerferie_bornholm.jpg

Bornholm har et alsidigt landskab